Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@05:46:42 GMT

هوشمند شدن کارت‌های اعتباری با فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۶۶۵۷

هوشمند شدن کارت‌های اعتباری با فناوری نانو

به گزارش روز دوشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت اسمارت‌متریک (SmartMetric) که تحقیق و توسعه آن در آرژانتین انجام می شود، درخصوص این فناوری اعلام کرد: فناوری‌نانو که این شرکت توسعه داده در داخل کارت‌های اعتباری قرار می‌گیرد تا فعال‌سازی کارت با استفاده از بیومتریک نظیر اثرانگشت انجام شود. بنابراین با استفاده از این فناوری، کارت اعتباری به یک ابزار هوشمند تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسمارت‌متریک بیش از یک دهه تحقیق و توسعه در حوزه کارت‌های اعتباری فعال شونده با اثرانگشت بیومتریک دارد. برای داشتن کارت بیومتریک که اثرانگشت را اسکن کرده و اجازه کار با کارت را می‌دهد، لازم است از قبل اثرانگشت به‌طور دقیق تعریف شده باشد. بنابراین، زمانی که اثرانگشت فرد برای اعتبارسنجی به کارت داده می‌شود این اثر با اثری که از قبل در کارت ذخیره شده مطابقت داده می‌شود که این کار در کمتر از یک چهارم ثانیه انجام می‌شود.
 کارت‌های اعتباری باید نازک باشند و درون آن‌ها مادربوردهای الکترونیکی بسیار نازک قرار داده می‌شود.
ایجاد مادربورد با اجزا مهندسی شده نظیر پردازشگر ARM سال‌ها موضوع تحقیق و توسعه بوده است. در داخل کارت اعتباری بیومتریک شرکت اسمارت‌متریک، نه تنها یک پردازنده قدرتمند بلکه سیستم پیشرفته مدیریت نیرو وجود دارد که اجازه می‌دهد باتری داخل کارت، هر بار که کارت داخل کارت‌خوان یا دستگاه خودپرداز قرار می‌گیرد، شارژ شود.
این نوع کارت بیومتریک شرکت اسمارت‌متریک، از پیشرفته‌ترین کارت‌های اعتباری بیومتریک در جهان است، اثر انگشت قبل از قراردادن کارت در دستگاه کنترل می‌شود.
مدیرعامل شرکت اسمارت‌متریک گفت: کارت‌های اعتباری بیومتریک شرکت اسمارت‌متریک، به‌گونه‌ای طراحی‌ها شده است که این کارت‌ها به یک دستگاه محاسبات پیشرفته هوشمند تبدیل می‌شوند که بیش از یک تراکنش اعتباری را انجام می‌دهند. 
وی بیان کرد: این کارت‌ها یک دستگاه مینیاتوری بسیار کوچک هستند. این کارت‌های اعتباری با پردازش داخلی بسیار قدرتمند مسیر تازه‌ای را به سوی دنیای کاملا جدید گشوده و این امکان را فراهم کرده است که کارت اعتباری به یک وسیله چند منظوره تبدیل شود.

برچسب‌ها اثر انگشت فناوری نانو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اثر انگشت فناوری نانو اثر انگشت فناوری نانو کارت های اعتباری فناوری نانو داخل کارت کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند

سید هامون مهدی زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا پیرامون فعالیت این شرکت گفت: فعالیت ما در زمینه تولید نرم افزار اندروید، آی او اس، ویندوز، طراحی تحت وب و هوش مصنوعی است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: ما پلتفرمی تحت عنوان «آهیل» طراحی کردیم که کار آن برنامه ریزی از راه دور است و افراد با ثبت نام در نرم افزار و تشکیل گروه می‌توانند برای مجموعه برنامه ریزی کنند، که این برنامه ریزی می‌تواند تحصیلی، ورزشی و یا برناهه‌های روزمره ادارات باشد.  

وی در ادامه با اشاره به نحوه کارایی این پلتفرم افزود: برای مثال مدیر مدرسه می‌تواند با ثبت نام در این نرم افزار و اضافه کردن معلمان و دانش آموزان به این شبکه اجتماعی به صورت هوشمند دانش آموزان را مدیریت کند و معلمان می‌توانند در آن حضور و غیاب انجام دهند یا اگر  نمره‌ای داخل کلاس داده شود یا فعالیتی از دانش آموزان بخواهد، همه این فعالیت‌ها به صورت پیام به دانش آموزان و اولیا آنها ارسال شده و اطلاع رسانی می‌شود. چند رسانه‌ای بودن این نرم افزار از ویژگی‌های متمایز آن است که امکان پخش زنده نیز درآینده نزدیک به آن افزوده خواهد شد.

مهدی زاده در ادامه گفت: یکی از دلایل دانش بنیان بودن این نرم افزار این است که سرور آن مبتنی بر هوش مصنوعی است. مثلا فرض کنید دانش آموزی وارد نرم افزار می‌شود شروع به یادگیری می‌کند در این حالت هوش مصنوعی هم شروع به تحلیل می‌کند و در طول ۲۴ ساعت همراه دانش آموز است و در نهایت به آن پیشنهاد می‌دهد که چطور درس بخواند.

وی افزود: یکی از ویژگی خوب این نرم افزار این است که یکبار ویدئو می‌گیرند و برای تمام سال‌ها این ویدئو در پلتفرم موجود خواهد بود و فقط باید به‌روز رسانی شود. در حال حاضر این نرم افزار با دو هزار کاربر در مرحله تست است. همچنین در حال بررسی بیشتر آن هستیم تا مشکلات و باگ‌های آن را برطرف کنیم. 

مهدی زاده ادامه داد: در آینده نه چندان دور دانشگاه آزاد استان گیلان از این نرم افزار برای آموزش دانشجویان استفاده می‌کند. گفتنی است این مجموعه به عنوان یک شرکت فعال در زمینه تولید و طراحی نرم افزار جذب و آموزش برنامه نویسی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه