Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد گفت: انتظار امام خمینی (ره) از رسانه ترویج انقلاب وکارکرد آموزشی و محتوای غنی و حرکت رسانه به سمت تعالی بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از شبکه خبری تهران نیوز، محمد خدادی عصر امروز در اختتامیه اجلاس تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) در حوزه فرهنگ و هنر با اشاره به جایگاه رسانه‌ها در نهضت امام راحل اظهار داشت: امام قدرت استفاده از ظرفیت رسانه را داشت و شبکه رسانه‌ای ایجاد کرد و مخاطب‌شناسی دقیق و واژه‌سازی انجام داد و باعث شد از ظرفیت یک رسانه کوچک مثل کاست یک انقلاب بزرگ با نشر حداکتری به‌وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تقسیمات ادبیات امام بعد از انقلاب به‌دلیل قرار گرفتن در حاکمیت گفت: امام خمینی (ره) رسانه را دانشگاه می دانست و این در بیانات امام وجود دارد، انتظار امام از رسانه ترویج انقلاب وکارکرد آموزشی و محتوای غنی و حرکت رسانه به سمت تعالی بود.

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد با بیان این‌که امروز در فضای رسانه‌ای کشور تک‌تک این کلید واژه‌ها به‌عنوان آسیب رسانه‌ای وجود دارد، عنوان کرد: انتظار امام خمینی (ره) از رسانه ایستادگی در مقابل انحراف بود که مانع تبلیغات جریان‌های رسانه‌ای داخل و خارج قرار بگیرد. رسانه باید به کمک دولت بیاید و حاکمیت را تقویت کند و بستر رسانه‌ای باشد.

وی با اشاره به نقش صیانتی رسانه از نظام بیان داشت: امام خمینی (ره) در مورد صداوسیما و تاتیرگذاری مستقیم بر تفکر اجتماع اهمیت بسیاری قائل بودند. آسیب اول مخاطب شناسی آن‌ها که امام را ندیده‌اند این است که باید اندیشه‌های امام بازخوانی شود و تولید محتوا نیاز به مصداق‌سازی و بازخوانی دارد و نیز باید نسبت به زمان و مکان شبهه‌شناسی ‌شده و به شبهات در بستر رسانه پاسخگویی شود. 

حدادی با تاکید بر این‌که بازخوانی اندیشه‌های امام خمینی (ره) نیازمند تولید پر تکرار و پرحجم و متناسب با مخاطب امروز جامعه با ادبیات متنوع مختلف است، یادآور شد: این آمادگی وجود دارد تا کار مشترکی انجام شود در لایه نشر و تبیین و پاسخ این هم‌افزایی صورت بگیرد به نسبت زمان و مکان و موضوعات که مهم‌ترین موضوع فعلی نیز هم انتخابات ریاست جمهوری است.

انتهای پیام/*

 

منبع: دانا

کلیدواژه: انتظار امام امام خمینی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟