Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار کوثری گفت: ایستادگی در مقابل ظالمان، ستیز با ظالمان، حامی مظلومان و دشمن شناسی دقیق امام از مهمترین ویژگی های زندگی سیاسی و رفتاری امام (ره) است.

خبرگزاری شبستان _گروه سیاسی_ فرزانه تهجا: امام خمینی (ره) یکی از مراجع تشیع بود که به خوبی در جهان اسلام شناخته شد.  وی از سال ۱۳۴۱ش مبارزه علنی علیه نظام سلطنتی پهلوی در ایران را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکومت وقت دو بار او را بازداشت کرد و بار دوم به ترکیه و سپس به عراق تبعید کرد. ۱۳ سال در حوزه علمیه نجف به رهبری مبارزان انقلابی و نیز تدریس و تألیف در علوم حوزوی و دینی پرداخت. در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ش با گسترش مبارزات مردم به ایران بازگشت و بعد از پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ش تا آخر عمر (۱۴ خرداد ۱۳۶۸ش)، رهبر جمهوری اسلامی ایران بود. و نظریه ولایت مطلقه فقیه که نظریه‌ای فقهی-سیاسی مبتنی بر باورهای تشیع است، مهمترین نظریه ایشان محسوب می شود. مراسم تشییع پیکر او با شرکت حدود10  میلیون نفر، پرجمعیت‌‌ترین مراسم تشییع جهان شمرده می‌شود و هر ساله در سالروز درگذشت ایشان، با حضور شخصیت‌های سیاسی و مذهبی مراسمی در آرامگاه او برگزار می‌شود که سال قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا این مراسم برگزار نشد. در همین رابطه گفتگویی با سردار اسماعیل کوثری نماینده ادوار مجلس  به شرح زیر ارایه می شود.

 

مهمترین شاخصه رفتاری امام (ره) را توضیح دهید؟

شاخصه های زندگی رفتاری، اخلاقی و سیاسی امام (ره) ابتدا پیاده کردن احکام الهی به معنای واقعی، ایستادگی در مقابل ظالمان، ستیز با ظالمان، حامی مظلومان و دشمن شناسی دقیق امام از مهمترین ویژگی های زندگی سیاسی و رفتاری امام (ره) است.

 

کدام ویژگی در زندگی سیاسی و اجتماعی امام خمینی (ره) منحصر به فرد است؟

کسب علم و علم آموزی از دیگر تاکیدات بنیانگذار انقلاب اسلامی است و در کنار تمامی این ویژگی ها عدالت خواهی از ویژگی های منحصر به فرد امام خمینی (ره) بود که حقیقتا به دنبال آن بود تا آنجایی که می تواند عدالت را در جامعه پیاده کند و استکبارستیزی را سرلوحه امور قرار دهد.

 

امام خمینی با کدام وِیژگی رفتاری و اخلاقی در دلها نفوذ کردند؟

اخلاق مداری امام (ره) از دیگر ویژگی های منحصر به فرد ایشان است که در شرایط سخت هیچ گاه اخلاق را فدای رسیدن به هدف قرار ندادند بلکه با اخلاق می خواست به هدف خود برسد؛ به همین دلیل امام (ره) با تمام این شاخصه ها توانستند قلب ها و دل ها را تسخیر کنند و نهایتا در سطح منطقه و حتی جهان توجه بسیاری از جوانان را به خود جلب کردند و اکنون به دنبال پیاده کردن شاخصه های الگویی و رفتاری امام (ره) در زندگی خود هستند.

 

در مورد وصیت نامه عبادی و سیاسی امام (ره) تا چه اندازه توانستیم ابعاد گوناگون آن را محقق کنیم؟

باید بگوییم تا اندازه ای این موضوع به لطف خدا توسط برخی از مسئولان مورد توجه قرار گرفت و همیشه خواسته مقام معظم رهبری این بوده است که به موضوع وصیت نامه عبادی و سیاسی امام (ره) توجه شود زیرا از عمق بالایی برای اداره جامعه برخوردار است و با بیگانگان باید دقیقا همان دشمن شناسی که اشاره شد را داشته باشیم و باید به شکلی با آنها برخورد شود که بدانند باید در چهارچوب اسلامی و انقلابی حرکت کرد و جمهوری اسلامی ایران در این چهارچوب به راه خود ادامه می دهد و بر این اساس آنها باید ایران را بشناسند.

 

مسئولان تا چه اندازه در تحقق وصیت نامه عبادی و سیاسی امام (ره) موفق بودند؟

و از سوی دیگر برخی از مسئولان سعی کردند تا اندازه ای وصیت نامه الهی سیاسی امام را پیاده کنند اما باید بگوییم در عمل بسیاری از افراد با کاستی ها مواجه بودند و برخی تلاش کردند اما باید سرلوحه کار سیاسی و اجتماعی خود این وصیت نامه را قرار دهیم تا در نهایت بر این اساس حرکت کنیم.

 

کاندیداها و مدیران ارشد جامعه کدام یک از رفتارهای الگویی امام در زندگی سیاسی و اجتماعی را باید سرلوحه خود قرار دهند؟

باید بگوییم ولایت مداری به معنای واقعی نه فقط در کلام بلکه در عمل نیز به آن متعهد باشند و از سوی دیگر با روحیه جهادی سخنان رهبر انقلاب که همیشه سیاست های کلان نظام را مشخص می کنند از مهمترین شاخصه های رفتاری و الگویی امام (ره) برای مدیران در سطوح مختلف در اجتماع است. توجه به اشتغال زایی و رفع تورم از جمله تاکیدات رهبر انقلاب است که همواره پیروی از این سخنان می تواند سرلوحه مدیران ارشد در جامعه قرار بگیرد.

 

کاندیدای ریاست جمهوری در مورد وصیت نامه امام (ره) چگونه رفتار کنند؟

کاندیداهای ریاست جمهوری باید به نوعی رفتار کنند که در عمل پیروی واقعی خود را از الگوی زندگی سیاسی و رفتاری امام نشان دهند.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: دشمن شناسی امام خمینی ره ظالمان زندگی سیاسی رفتاری امام سیاسی امام امام خمینی دشمن شناسی وصیت نامه شاخصه ها ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها

در یک نظرسنجی جدید، تعداد بیشتری از آمریکایی‌ها نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ را در مقایسه با رقیب دموکراتش در موضوعات اقتصاد و تورم قابل اعتماد دانستند.

به گزارش مشرق، آمریکایی‌ها در نظرسنجی جدید ای‌بی‌سی نیوز/ایپسوس اقتصاد و تورم را از موضوعات اصلی برشمردند و ۸۸ درصد آن‌ها گفتند اقتصاد در تصمیم‌گیری برای رأی دادن به چه کسی مهم است و ۸۵ درصد نیز همین نظر را در مورد تورم داشتند.

در این نظرسنجی ۴۴ درصد گفتند به ترامپ برای مدیریت تورم اعتماد دارند، در حالی که ۳۰ درصد همین نظر را درباره بایدن داشتند. درصد قابل توجه‌ای (۲۵ درصد) هم گفتند که به هیچ یک از این دو نفر در این موضوع اعتماد ندارند.

چهل و سه درصد (۴۳%) از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که وضعیت مالی آن‌ها از زمان ریاست‌جمهوری بایدن بدتر شده، ۴۰ درصد گفتند که تقریباً همان وضعیت را دارند و ۱۶ درصد هم گفتند که وضعیت بهتری دارند.

پرسش درباره رقابت فرضی بایدن و ترامپ هم در این نظرسنجی نشان داد رقابت همچنان بین این دو نفر نزدیک است.

ترامپ حمایت ۴۶ درصدی و بایدن ۴۴ درصدی را در بین همه شرکت‌کنندگان به دست آورد، اما در بین رای‌دهندگان ثبت‌نامی (که احتمال رای دادنشان بیشتر است) وضع بایدن بهتر بود و از حمایت ۴۶ درصدی در مقابل ۴۵ درصد ترامپ برخوردار شد.

این نظرسنجی با شرکت دو هزار و ۲۶۰ آمریکایی بین ۲۵ تا ۳۰ آوریل (ششم تا ۱۱ اردیبهشت) انجام شد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • قبل از خرید، مهمترین تفاوت نبشی پرسی و نبشی فابریک را بدانید!
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است