Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@01:06:41 GMT

امام (ره) اخوت و برادری را در جامعه به ارمغان آورد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۱۰۱۶۹

امام (ره) اخوت و برادری را در جامعه به ارمغان آورد

آخوند میرابی گفت: امام (رحمه الله علیه) اخوت و برادری را به صورت عملی بین ما به جا آورده و برای ما مبین کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «آخوند عبدالجبار میرابی» صبح امروز (چهارشنبه 12 خرداد) در مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که در سالن وفاق مرکز بزرگ اسلامی گلستان برگزار شد، اظهار کرد: امام (رحمه الله علیه) اخوت و برادری را به صورت عملی بین ما به جا آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه اهل سنت قره تپه بندرترکمن ادامه داد: امام (رحمه الله علیه) احترام زیادی به علما قائل شده بود و بعد از یک هزار و 400 سال قیام پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) احیاء کرد، امام (رحمه الله علیه)  در برابر رژیم شاهنشاهی ایستاد که از سوی استکبار جهانی و آمریکا تا دندان مسلح حمایت می شد.

 

آخوند میرابی بیان کرد: معمار کبیر انقلاب در برابر بت پرستی نوین چهل سال پیش ایستادگی کرد و نتیجه این استقامت پیروزی انقلاب اسلامی شد.

 

وی افزود: حضرت امام (رحمه الله علیه) بابیان اینکه امام (رحمه الله علیه) به دستورات قرآن کریم اهتمام کرد، گفت: امام (رحمه الله علیه) فرمودند انقلاب ما برگرفته از انقلاب پیامبر مکرم اسلام است.

 

این استاد حوزه متذکر شد: امروز شیعه و سنی در کنار هم برادرانه با هم زندگی می کنند و امروز وظیفه همه ما است که از آرمان های حضرت امام (رحمه الله علیه) و منویات مقام معظم رهبری تبعیت کنیم.

 

آخوند میرابی ابراز داشت: یکی از سیره هایی که امام (رحمه الله علیه) برای ما به ارمغان آورد دین شناسی، معرفت شناسی و دشمن شناسی بود و امام (رحمه الله علیه) از آمریکا شیطان بزرگ نام برد و لذا از دشمن نباید انتظار دوستی داشته باشیم چرا که آنها هدفشان این است که با تفرقه در بین امت اسلامی ما را از دین جدا کنند.

 

وی بابیان اینکه برای اینکه به دشمن شناسی برسیم ابتدا باید دین خود را تقویت کنیم، تاکید کرد: پس از ارتحال امام (رحمه الله علیه) دشمن تصور می کرد که می تواند بین مردم ایران اختلاف بیندازند اما امام (رحمه الله علیه) یاران و شاگردان صالحی مثل مقام معظم رهبری تربیت کرده بود که سکاندار این انقلاب شدند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام خمینی ره امام خمینی رحمه الله علیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است:  

مکتب تشیع و اهل سنت، این دو مذهب اصلی دین اسلام در موارد زیر توافق دارند: 1- اصول ایمانی مشترک:
توحید: هر دو شیعه و اهل سنت به توحید و یگانگی خدا ایمان دارند.
نبوت: هر دو گروه ایمان به پیامبران الهی دارند و پیروی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را مورد تأیید قرار می‌دهند
معاد: هر دو شیعه و اهل سنت به معاد و روز قیامت ایمان دارند.

2- عبادات مشترک:
قرآن و سنت پیامبر: هر دو گروه از قرآن و سنت پیامبر اسلام به عنوان منابع اصلی دینی استفاده می‌کنند.
نماز، روزه و حج: هر دو شیعه و اهل سنت این عبادات را انجام می‌دهند، با اختلافات کوچکی در جزئیات. 3- محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله):
هر دو شیعه و اهل سنت از محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله) و احترام به آنان اطلاع دارند. اهل بیت پیامبر شامل حضرت علی (علیه‌السلام)، حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها)، امام حسن (علیه‌السلام)، امام حسین (علیه‌السلام) و سایر افراد خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) می‌شوند.

4- معرفت با امامان اهل بیت:
شیعه به معرفت با امامان اهل بیت اهمیت زیادی می‌دهند. آن‌ها معتقدند که امامان اهل بیت، رهنمودگران و معصومان هستند و دستورات آن‌ها برای مسلمانان بسیار حائز اهمیت است.

5- مراسم و عبادات خاص:
شیعه و اهل سنت در مراسم خود، مانند عید قربان، از عبادات مشترکی استفاده می‌کنند که در هر دو مذهب تفاوت های جزئی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • جنیفر لوپز یک آخوند ایرانی را فالو کرد! (عکس)
  • اراده تحول‌گرایی و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی
  • حق‌شناسی از معلمان یک رسالت و مأموریت است
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب