Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تهیه طرح پژوهشی ارزیابی ریسک‌پذیری مجموعه میدان امام (ره) خبر داد و گفت: همه مخاطراتی که در بازار وجود دارد، توسط گروه ایمنی شامل آتش‌نشانی و اتاق اصناف شناسایی شده است و اکنون به شکل ویژه همه واحدها بازدید و وضعیت آنها برای پیشگیری از حوادث گزارش می‌شود.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در حادثه آتش‌سوزی که آخر هفته گذشته در بخشی از بازار اصفهان در خیابان هاتف اتفاق افتاد، یک انبار شیشه و بلور آتش گرفت و بلافاصله عوامل امدادی و پلیس راهور نیز برای کنترل ترافیک این محدوده وارد عمل شدند و به این ترتیب اطفا حریق صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طول هشت کیلومتری بازار اصفهان و استقرار بیش از هفت هزار واحد صنفی در آن، افزود: در سال‌های گذشته برای پیشگیری از رخداد حوادث در راسته بازار برنامه‌هایی اجرا و جلساتی برگزار شده است از جمله نشست‌هایی که هر دو ماه یک‌بار به نام کمیته ایمنی بازار برای پیگیری مشکلات موجود در این محدوده تشکیل می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان یکی از مصوبات کمیته ایمنی بازار را تشکیل کمیته‌ای تخصصی با محوریت آتش‌نشانی و اتاق اصناف دانست و گفت: بررسی و ارزیابی وضعیت ایمنی حریق در تمام واحدها به عهده اعضای این کمیته است که باید با انجام بازدیدهای ایمنی مشترک از سوی آتش‌نشانی و اتاق اصناف از واحدهای صنفی مستقر در بازار انجام شود.

تهیه طرح ترافیک برای محدوده بازار اصفهان

وی با اشاره به انجام این بازدیدهای ایمنی در سال گذشته، خاطرنشان کرد: بازرسان مشترک با مراجعه به هر واحد صنفی به صورت جداگانه مسائل ایمنی را گوشزد می‌کنند همچنین الزامات و هشدارهای ایمنی به همه واحدهای صنفی برای ایمن‌سازی خدمات از جمله انبار کردن کالاها، مراحل حمل‌ونقل و تولید و عرصه ابلاغ شده است.

شیشه‌فروش با اشاره به مشکل سد معبر در محدوده بازار برای حضور عوامل امدادی، افزود: قرار است شهرداری اصفهان وارد عمل شود و با همکاری اصناف برای پیشگیری از ایجاد مشکل و تسهیل در حرکت نیروهای امدادی، ترافیک و تردد محور بازار را ساماندهی کند.

وی تهیه طرح جامع ترافیکی را در دستور کار شهرداری اصفهان دانست و گفت: این طرح باید در محدوده خیابان‌های هاتف، حکیم، حافظ و عبدالرزاق برای ساماندهی ترافیک، رفع مشکلات پارکینگ در محور میدان امام، هشت کیلومتر راسته بازار، کوچه تلفنخانه، و مسیرهای دسترسی با همکاری پلیس راهور و اتاق اصناف تدوین شود و از اهمیت ویژه‌ای برای ایمنی بازار برخوردار است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اجرای طرح نوسازی و بهسازی میدان امام علی (ع) تا میدان امام خمینی (ره) افزود: طرحی به نام نوسازی و بهسازی میدان امام (ره) وجود دارد که در چارچوب آن شهرداری اصفهان نسبت به بازسازی و ایمن‌سازی مقاطع پرخطر، دیواره‌ها، ستون‌ها، راسته بازار با اولویت زون‌های در معرض آسیب اقدام می‌کند، این برنامه‌های عملیاتی برای اقدام به شهرداری اعلام شده و راهکارهای مشخصی برای کنترل و پیشگیری از حوادث در محور بازار تدوین شده است.

تهیه طرح پژوهشی ارزیابی ریسک‌پذیری مجموعه میدان امام (ره)

وی با اشاره به تهیه طرح پژوهشی به نام ارزیابی ریسک‌پذیری مجموعه میدان امام (ره) توسط اساتید دانشگاه اصفهان، گفت: قرار است سازمان آتش‌نشانی و شهرداری اصفهان با رویکرد پیشگیری و کنترل حوادث حریق در بازار، مجموعه میدان امام خمینی (ره) و بناهای تاریخی طرحی تهیه کند که ضمن ابلاغ وظایف هر بخش در این زمینه در قالب یک برنامه کاهش خطر و پاسخ به بحران بازار تدوین شود و مانورهای دوره‌ای و آمادگی نیز انجام شود و هفته گذشته نیز یک مانور امدادی با هدف چابک‌سازی سیستم آتش‌نشانی در خیابان امام خمینی (ره) برگزار شد.

شیشه‌فروش عملیاتی و ابلاغ شدن نتایج طرح پژوهشی ارزیابی ریسک حریق محوری میدان امام (ره) را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: میراث فرهنگی استان باید از وزارت میراث فرهنگی موضوع اختصاص منابع اعتباری کافی برای اجرای طرح‌های ایمنی بازار، ابنیه تاریخی و استقرار سیستم مانیتورینگ با هدف پیشگیری از وقوع حریق را پیگیری کند.

وی توجه به ایمنی تأمین انرژی برق در محدوده بازار را ضروری اظهار کرد و گفت: شرکت توزیع برق موظف به ایجاد پست برق در بازار اصفهان است که تاکنون یک پست برق اجرا شده و قرار است در سراهای دیگر نیز پست‌های برق بازسازی و ایمن‌سازی شود همچنین اتاق اصناف با همکاری شرکت برق موظف است ارزیابی خطر سیستم‌های برق و بازسازی و نوسازی سیستم برق در هر واحد صنفی را پیگیری کند.

مهلت ۶ ماهه برای اجرای طرح‌های ایمنی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تاکید بر شناسایی همه مخاطراتی که در بازار وجود دارد، افزود: این چالش‌ها توسط گروه ایمنی شامل آتش‌نشانی و اتاق اصناف شناسایی شده و اکنون به شکل ویژه همه واحدها بازدید و وضعیت آنها برای پیشگیری از حوادث گزارش می‌شود.

وی درباره مدت اجرای طرح‌های ایمنی تدوین شده برای بازار اصفهان، تصریح کرد: موضوع مهم این بود که مطالعات ارزیابی ریسک خطر در میدان امام (ره) و بازار در دانشگاه اصفهان تدوین شده و قرار است این مطالعات ظرف شش ماه اول سال اجرا شود همچنین در راسته بازار سه زمین جانمایی شد و قرار است که شهرداری و آتش‌نشانی این زمین‌ها را به امکانات آتش‌نشانی تجهیز کند که امیدواریم این مکان هرچه زودتر به سازمان آتش‌نشانی تحویل داده شود.

کد خبر 575364

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شیشه فروش منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان بازار اصفهان آتش سوزی در بازار اصفهان راسته بازار اصفهان ايمني بازار بازار آتش سوزی اتش سوزی در اصفهان مهار آتش سوزی حادثه آتش سوزی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تجهیزات ایمنی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان آتش نشانی و اتاق اصناف ارزیابی ریسک پذیری مجموعه میدان امام برای پیشگیری شهرداری اصفهان بازار اصفهان راسته بازار ایمنی بازار طرح پژوهشی اجرای طرح تهیه طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعدادیابی و تامین تجهیزات را در رأس کار قرار دادیم

دبیر هیئت شمشیربازی استان اصفهان گفت: چالش‌های پیش‌روی ما بحث تامین وسایل و استعدادیابی است که استعدادیابی ما گسترده‌تر از سال گذشته به کمک مدیریت آموزش و پرورش اصفهان در حال انجام است.

محسن ستاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با اهداف هیئت شمشیربازی اصفهان اظهار کرد: هدف ما در بحث استعدادیابی، المپیاد و مسابقات قهرمانی کشور بود که به‌طور تقریبی حدود ۹۰ درصد از آنها محقق شد. در المپیاد در بخش بانوان قهرمان کشور شدیم، در بخش آقایانی قهرمانی کسب کردیم و در مسابقات قهرمانی کشور بزرگسالان بانوان نیز قهرمان شدیم و در نهایت در رده‌بندی فدراسیون در رده دوم کشور ایستادیم.

وی افزود: ما در بحث سخت‌افزاری مشکلات زیادی داریم، برای مثال تهیه برای تهیه تجهیزات، چرا که حدود ۹۰ درصد از این وسایل از خارج از کشور تهیه می‌شود. مباحث افزایش قیمت برحسب دلار، واردات این وسایل و دیگر مشکلات وجود دارد که در این چندسال گذشته ورزشکاران مشکلات بسیاری داشتند.

دبیر هیئت شمشیربازی استان اصفهان بیان کرد: در سال جاری با برنامه‌ریزی که رئیس هیئت انجام داد امیدواریم این مشکلات حل شود، اما ما اجازه ندادیم ورزشکاران در بحث تهیه تجهیزات به مشکل بخورند و هر زمانی وسیله‌ای را احتیاج داشتند، آن را تهیه کردیم و در اختیارشان قرار دادیم.

وی عنوان کرد: در کشور به‌طور غالب اول یا دوم هستیم و در سال جاری نیز با رویکرد استعدادیابی و افزایش نفرات شمشیربازی در این رشته سعی می‌کنیم تعداد بازیکنان فعال در این رشته را در اصفهان بالا ببریم و به‌طور قطع رو به جلو حرکت می‌کنیم. هدف اول ما افزایش تعداد ورزشکاران چرا که در این چند سال اخیر تعداد آنها ثابت بوده است.

ستاری تصریح کرد: زمانی که تعداد افرادی را در این رشته بیافزاییم با کمبود مکان مواجه خواهیم بود و سعی در تهیه مکانی مناسب برای تمرینات داریم تا به عموم مردم دسترسی داشته باشد. اکنون تنها سالن تمرینی ما در آکادمی خصوصی سرهنگ‌پور است و سعی بر اضافه کردن یک الی دو سالن دیگر در سطح شهر داریم تا مشکل دسترسی برخی از خانواده‌ها به سالن‌های تمرینی رفع شود.

وی افزود: مسابقات المپیاد کشوری را پیش‌رو داریم که امیدواریم در این زمینه موفق باشیم، بحث اعزام‌های ورزشکاران‌مان در دستور کار قرار دارد تا با اعزام بیشتر آنها به مسابقات بین‌المللی همانند سال گذشته، به کسب تجربه آنها کمک کنیم؛ به آموزش مربیان‌مان کمک خواهیم کرد. آیسان قمصری با کمک هیئت و فدراسیون به دوره‌های آموزش مجارستان اعزام کردیم که امیدواریم بتوانیم دیگر مربیان‌مان را هم به این مسابقات اعزام کنیم تا در زمینه ارتقای سطح دانش مربیان و داوران‌مان کمک کنیم.

وی تشریح کرد: چالش‌های پیش‌روی ما بحث تأمین وسایل و استعدادیابی است که استعدادیابی ما گسترده‌تر از سال گذشته به کمک مدیریت آموزش و پرورش اصفهان این کار را انجام دهیم و وسایل را نیز تهیه کنیم تا ورزشکاران ما دغدغه تهیه وسایل را نداشته باشند و بهتر و بیشتر به توسعه ورزششان بپردازند.

کد خبر 751014

دیگر خبرها

  • اهتزاز پرچم ۱۴۴ متری حرم امام رضا (ع) در میدان نماز اسلامشهر
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • استعدادیابی و تامین تجهیزات را در رأس کار قرار دادیم
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات